Telefon: 06 20 503 6250    Email: info@paragvari.hu

Az EFOP-3.2.15-VEKOP-17-2017-00001 „A köznevelés keretrendszeréhez kapcsolódó mérési-értékelési és digitális fejlesztések, innovatív oktatásszervezési eljárások kialakítása, megújítása” kiemelt projekt támogatásával létrejött program célja a magyar köznevelés módszertani fejlesztése és megújítása, illetve a pedagógusok eszköztárának bővítése. A programban megvalósuló tanulási alkalmak nem hagyományos iskolai tanórák: a diákok érdeklődéséhez közel álló témák szabad feldolgozására adnak lehetőséget. A pedagógusok új képzési formákat próbálhatnak ki, a tanulók pedig élményszerű közösségi alkalmakon gazdagodhatnak érdekes-értékes ismeretekkel.

  Csodaszarvas program...

2020/2021-es tanév

  • Szeleczkyné Grámán Éva
  • 2021. július 1.

2021. június 21. és 25. között iskolánkban 20 fő harmadik és negyedik évfolyamos tanuló vett részt a „Magyarország imázsa” elnevezésű Csodaszarvas táborban. Milyen képünk van Magyarországról? Milyen képünk van kisebb közösségeinkről? Ezekre a nem könnyű kérdésekre kerestük választ a hét során végzett tevékenységekkel. A gyerekek nemcsak a nemzeti szimbólumokat, hungarikumokat ismerték meg, hanem lehetőséget kaptak arra is, hogy csoportjuk és maguk számára is kialakíthassák az imázst építő/alakító jelképeket. Mindemellett játékos vetélkedők, kézműves és szellemi programok várták őket, valamint érdekes séták és kirándulás. Szerepelt a programok között táncház, koncert, videóműhely, agyagozás is. A hét lezárásaként pedig egy kirándulás során Pannonhalmára és Győrbe látogattunk.

  YouTube...
  • Rózsahegyi Ágnes
  • 2021. július 1.

2021. június 21. és 25. között iskolánkban 25 fő első és második évfolyamos tanuló vett részt a 'Rejtelmes sziget' elnevezésű Csodaszarvas táborban. Vidám programok, játékos feladatok segítségével juthattak el gondolatban a szigetre és fedezték fel annak szépségeit, kincseit, rejtekhelyeit. Szerepelt a programok között táncház, koncert, videóműhely, agyagozás is. A hét lezárásaként pedig egy kirándulás során Kőszegre látogattunk, ahol a helyi Dottoval jártuk be a Kőszegi-hegységet és a környéket.

  YouTube...