A megújult Savaria Múzeumban járt a 3.z osztály

A múzeumpedagógiai foglalkozássorozat következő állomása a felújított Savaria Múzeum volt.

Tovább... 2017. január 25.

Paragvári SZM-Bál

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Tovább... 2017. január 20.

Tanulói rajzok

Gyönyörködjünk együtt a legújabb rajzórai munkák végeredményében!

Galéria... 2017. január 20.

Micimackó

Alan Alexander Milne születésének 135. évfordulójára emlékeztünk meg az iskolarádióban Böröcz Virág és Németh Soma (7.b osztály) jóvoltából.


Hanganyag... 2017. január 18.

Online Wettbewerb

Punkte der ersten Runde

Tovább... 2017. január 13.

Megérkeztek a LEGO robotjai!

Iskolánk 6. évfolyamos informatika szakkörösei hétfőn birtokba vették a programozható LEGO Mindstorms EV3 robotokat. Nagy élvezettel építették és használták különböző feladatokra. Az építő csapat tagjai: Bárdosi Kornél, Csontos Ádám, Kajdy Konrád, Németh Áron és Tancsics Gergely.

Galéria... 2017. január 10.

Ledermedtünk, azaz mannequin challenge a Paragváriban

Az idei év egyik legnagyobb internetes slágere minden kétséget kizáróan a mannequin challenge. A játék lényege, hogy embercsoportok állóképet alkotnak, majd perceken keresztül mozdulatlanná dermednek. A híres sportolók, színészek, énekesek után iskolánk tanulói is gondoltak egy nagyot, majd ők is belevágtak a próbababa kihívásba. A téli szünet ideje alatt kéthetes Csipkerózsika álmot alszik az iskola...

youTube... 2016. december 27.

Rendhagyó ének-zene óra

A téli szünet előtti utolsó tanítási napon zenei tagozatos tanulóink egy rendhagyó ének-zene órán vehettek részt. Erdélyből jött művészek adtak ízelítőt az ottani, széki muzsikából. A tanóra végéhez közeledve még egy kis meglepetsében is részesültünk, hisz Molnár Bence (3.z) -a "Fölszállott a páva" tehetségkutató verseny különdíjasa- édesapjával, Molnár Péterrel és Gergácz Gábor tanár úrral egy táncbemutatót is tartott. A táncot felvettük, az alábbi linken lévő kis videóban megtekinthető.

youTube... 2016. december 21.

Karácsonyi hangverseny

December 16-án a Bartók Teremben tartottuk meg idei karácsonyi hangversenyünket. A délelőtt folyamán iskolánk tanulói is meghallgathatták a csodás előadást. Az este folyamán pedig a szokott módon, a nagyközönség számára csendültek fel a karácsonyi dallamok. Köszönjük minden fellépőnek a feledhetetlen zenei élményt!

youTube... 2016. december 21.

Bence különdíjat nyert!

December 16-án ismét megcsodálhattuk Molnár Bence (3.z) tánctudását, hisz ezen a napon tűzte műsorára a Duna Televízió a "Fölszállott a páva" tehetségkutató versenyének döntőjét. Bence, a tőle megszokott magabiztossággal adta elő produkcióját. Most mezőföldi kanásztáncot, sudridomot -zsebkendős táncot- és üveges táncot láthattunk tőle. Bár kategóriájában a másik táncos fiú (Albert Csaba) lett az első, de Bence tehetsége sem maradt elismerés nélkül, az OTP Bank egymillió forintos különdíját vehette át Gáspár Bencétől, a bank médiakommunikációs vezetőjétől. Gratulálunk Bence! Kívánjuk, hogy az elkövetkezendő évtizedekben még sok örömöd legyen a néptáncban, hogy aztán továbbra is részesei lehessünk mi is sikereidnek, és csodálhassuk tehetségedet. Ezúton szeretnénk megköszönni a szavazatokat mindazoknak is, akik az élő adás alatt Bencére adták le szavazatukat. A döntős produkció az alábbi linken megtekinthető.

youTube... 2016. december 17.

Dima karácsonya

Iskolánk 46 tanulója -4 kísérő pedagógussal- jutalomként utazhatott el a Fővárosi Nagycirkuszba december 15-én. A kora reggeli gyülekező után elfoglaltuk a Kovácsbusz luxus autóbuszát, melyben csak úgy repült az idő Budapestig.

Tovább... 2016. december 16.

A Fővárosi Nagycirkuszban jártunk (8.b)

December 9-én osztályunk a Fővárosi Nagycirkusz Dima karácsonya című előadásán vett részt. Fél 11-kor indultunk busszal Budapestre, majd a megérkezésünk után tettünk egy rövid sétát a Hősök terén. Az előadás kerettörténetében Dima, a kisfiú karácsonykor egy varázslatos csodavilágot álmodik, amely megelevenedik a porondon, s amelyet mi is csodálattal néztünk.

Tovább... 2016. december 13.

Kókuszgolyót készített a 4.z

A mai technika órán a 4.z osztály tanulói kókuszgolyókat készítettek. A gyerekek a kapott alapanyagból ügyesen elkészítették a finom édességet, amelyet aztán jóízűen el is fogyasztottak.

Galéria... 2016. december 7.

Megyei Röplabda Kupa

A Brenner János Nevelési Központ adott otthont a megyei szintű versenynek, amelyen iskolánkból négy csapat is képviseltette magát. A II. korcsoportos vegyes csapatunk az 5. helyen végzett, a III. korcsoportból a 3. és a 4. helyet szereztük meg. A IV. korcsoportban szereplő gárdánk ezüstéremmel zárta a versenynapot. Felkészítő: Majorné Kiss Beatrix. Gratulálunk!

Galéria... 2016. december 7.

Bence a döntőben!

A Duna Televízió "Fölszállott a páva" televíziós tehetségkutató műsorában ismét találkozhattunk Molnár Bencével (3.z), aki most erdélyi férfitánccal, györgyfalvi legényessel kápráztatta el a közönséget. A műsor előtti nyilatkozatában ugyan bevallotta, hogy egy kicsit izgul, de az élő adásban előadott produkciójában az izgalomnak nyomát sem láthattuk, olyan magabiztosan vette birtokba a stúdió színpadát. Bár Bence tehetségének hála, nem volt szükség nézői támogatásra a továbbjutáshoz, de ezúton köszönjük mindenki szavazatát, aki a műsor ideje alatt a 11-es kódra adta le a voksát. Gratulálunk Bence, találkozunk a döntőben! A produkció az alábbi linken megtekinthető.

youTube... 2016. december 2.

Sport, sport, sport

2016. december 1-jén a Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium tornatermében rendezték meg az alsó tagozatos lányoknak az alapszintű tornaversenyt. Iskolánkat hat kislány képviselte, akik csapatversenyben arany minősítéssel zárták a napot, és helyezésükkel kivívták a továbbjutást a februárban megrendezésre kerülő városi versenyre. A csapat tagjai: Gosztola Zsóka (4.b), Leibinger Lídia (3.b), Kőhalmi Niki és Kőhalmi Noémi (3.z), Tauker Sára és Varga Virág (4.z). Egyéniben Goszola Zsóka (4.b) talajon holtversenyben az 5. helyezést szerezte meg. Felkészítőjük Majorné Kiss Beatrix és Csutak Zoltánné tanárnők.

Ugyancsak 1-jén rendezték a Dési Focikupát, ahol iskolánk csapata szép játékkal a 2. helyezést vívta ki. Fiaink végig nyerő szériában játszottak, csupán a döntőben szenvedtek vereséget. Paragvári-Gothard (4-1), Paragvári-Váci (8-1), Paragvári-Dési (4-1), Paragvári-Gothard (0-3). A csapat tagjai: Vigh Patrik (6.z), Márk Levente (6.b), Dobos Dávid (6.b), Tullner Áron (6.b), Török Dániel (6.d), Horváth Kristóf (6.e) és Czöndör Benjamin (5.b). Felkészítő: Katzler Ábel. Gratulálunk a szép sporteredményekhez, további sok sikert kívánunk!

Galéria... 2016. december 2.

Angol nyelvi versmondó verseny

A Nyitra Utcai Általános Iskola által szervezett angol nyelvi versmondó versenyen iskolánk tanulói szép eredményeket értek el. Az összes benevezett diákunk dobogós helyezést ért el. A pontos helyezések hamarosan az "Eredmények" menüpont alatt lesznek olvashatóak. A versenyre Horváth Ildikó, Makári Kinga és Veresné Tóth Adél tanárnők készítették fel a gyerekeket. Gratulálunk!

Galéria... 2016. december 2.

Bálint Ágnes emlékkiállításon járt a 3.z

Böbe baba, Mazsola, Frakk, Vízipók, Kukori és Kotkoda — csak néhány azok közül a halhatatlan mesehősök közül, amelyeket Bálint Ágnes alkotott meg és készített belőle televíziós sorozatot vagy mesekönyvet. A mai gyerekek közül is meglepően sokan ismerik ezeket az alkotásokat, melyről tanúbizonyságot is tehettek a Berzsenyi Könyvtárban rendezett interaktív foglalkozáson. Majd megtekinthették a mesehősökről, és az írónő életéről szóló emlékkiállítást.

Vighné Kereszturi Nikolett

Galéria... 2016. december 2.

Spelling Competition - 3. helyezés

A Szombathelyi Zrínyi Ilona Általános Iskola "Spelling Competition" elnevezésű angol nyelvi betűzős versenyén iskolánk csapata a 3. helyezést érte el. A csapat tagjai: Meggyesi Ramóna (5.e), Kovács Vanda (5.b) és Tinics Marcell (5.b). Felkészítők: Horváth Ildikó és Veresné Tóth Adél tanárnők. Gratulálunk a szép eredményhez!

Galéria... 2016. december 1.

Világbajnoki aranyérem

November 23-25. között rendezték meg a csehországi Liberecben a World Artistic Dance Federeation idei világbajnokságát. A Pro-Art TS szombathelyi párosa Nagy Réka 8.b osztályos tanulónk és párja Krizsán Dominik -volt paragváris diákunk- junior korosztályban képviselte Magyarországot. Kilenc kategóriában öt ezüst-, és három bronzérmet szereztek, valamint világbajnoki aranyérmet nyertek paso doble-ban, a latin amerikai táncok kategóriájában. Szívből gratulálunk!

Galéria... 2016. november 30.

Zenés irodalmi délután (1.c és 4.b)

Zenés irodalmi délutánon vettek részt az 1.c és a 4.b osztály napközis tanulói. Ribizli bohóc vidám, interaktív produkcióját ismert gyermekdalokból állította össze, melyben a vállalkozó kedvű gyerekek érdekes ritmushangszerekkel részesei lehettek az előadásnak. A műsor közepén előkerültek a zöldségek és Ribizliből híres szakács vált, főzött a gyerekekkel, de persze csak "játszásiból". Ribizli bohóc jókedve hamar átterjedt a közönségre, mindenki énekelte a kedves kis dalokat, voltak olyan gyerekek, akik táncra is perdültek.​

Tüttő Márta

Galéria... 2016. november 29.

Egészséghét az 1.c osztályban

Az 1.c osztály kis diákjai az egészséghónap keretében megismerkedtek egy újfajta zenés mozgásformával, a zumbával. A könnyen elsajátítható, latin ritmusokra épülő tánc nagy sikert aratott, egy egész tanórát jókedvűen mozogtak végig a gyerekek.

Tovább... 2016. november 28.

Jók között a legjobbak

Az Országos Diákolimpia döntőjében 1-3. helyezést elért diáksportolókat jutalmazták a Városházán. Iskolánkból Bödei Bálint (7.z) a görkorcsolya sportágban elért országos 1. helyezéséért vehette át az elismerést. Barta Hanna (8.b) pedig a New Taipei Cityben nyáron megrendezett Nemzetközi Diákjátékokon való eredményes szerepléséért kapott kitüntetést. Hanna 200 m-es, ill. 100 m-es mellúszásban is ezüstérmet szerzett. Gratulálunk!

Galéria... 2016. november 25.

Ha november, akkor egészséghónap!

Minden év novemberében rendezzük meg iskolánkban az egészséghónapot. Ennek keretében a gyerekek különféle programokon és foglalkozásokon vehetnek részt. Idén a Vöröskereszt önkéntesei látogattak el hozzánk, hogy interaktív módon bemutassák a harmadik évfolyamos gyerekeknek az elsősegélynyújtás alapjait.

Tovább... 2016. november 24.

"RICHTIG SCHREIBEN" - német nyelvi helyesírási verseny

Iskolánk tanulói remekül szerepeltek a Szombathelyi Zrínyi Ilona Általános Iskola által megrendezett német nyelvi helyesírási versenyen. Több évfolyamon is a mi diákjaink hozták el az első helyezést, és minden elindult versenyzőnk dobogós helyen végzett. Hatodik évfolyamon Gyuricza Bálint (6.b) az 1. helyezést, míg Paul Barna (6.b) 2. és Németh Adél (6.b) a 3. helyezést érte el. Felkészítőjük Szabó Lilla tanárnő. Hetedik évfolyamon a 7.b osztályból Tasnádi Róbert állhatott a képzeletbeli dobogó legfelső fokára, az ő felkészítője Kovácsné Szabó Ilona tanárnő. A nyolcadikosok között pedig Szabó Krisztina (8.b) szerezte meg az első helyet, akinek felkészítője ugyancsak Szabó Lilla tanárnő. Gratulálunk a szép eredményekhez!

Galéria... 2016. november 17.

Kalandjáték Savariában
Múltidéző, történelmi kalandozáson járt a 3.z osztály

A gyerekek látogatást tehettek egy játékvárosba, melyben megismerhették az ókori Savaria életét, az itt élt emberek és gyermekek mindennapjait. Különös világ részeseivé váltak, melyben megelevenedtek a jellegzetes épületek és történetek. Részt vettek a római fórumon, bepillanthattak a helytartói palotába, egy előkelő római család életébe, a fazekas és a kereskedő munkájába és kifürkészhették a római csatorna rejtelmeit is. 7 próba, 7 játék várt mindenkire, melynek teljesítése után jutalom is járt!

Vighné Kereszturi Nikolett

Galéria... 2016. november 17.

"...haza, nemzet és nyelv..."

Iskolánk idén is megrendezte a "...haza, nemzet és nyelv..." elnevezésű műveltségi vetélkedőjét, melynek mostani témája Kodály Zoltán élete és munkássága volt.

Tovább... 2016. november 16.

Márton hét az iskolában

A 2016-os évet Szent Márton-emlékévnek nyilvánították, az 1700 éve, 316-ban Savariában született tours-i püspök emlékére és tiszteletére. Bár a Márton-napi megemlékezéseknek iskolánkban mindig is nagy hagyománya volt, de az emlékév kapcsán, számos program és rendezvény várta a gyerekeket. A hosszú évek óta megrendezett Márton-napi német nyelvű szavalóversenyünk idén angol nyelvű versennyel is kiegészült, melyet szintén a 2-4. osztályos tanulóinknak rendeztünk meg.

Tovább... 2016. november 11.

Első helyen jutott tovább Bence

Molnár Bence (3.z) széki sűrű és ritka tempóval mutatkozott be, a Fölszállott a páva idei tehetségkutató verseny első elődöntőjében. A táncos szólisták és tánccsoportok kategóriában a zsűri egyértelmű támogatása mellett Bence volt az, aki produkciója után nyugodtan hátradőlve várhatta a végleges eredményhirdetést. Berecz István “kis öregembernek” szólítja Bencét, de pozitív értelemben: fiatal kora ellenére ott látható benne a tapasztalt táncosok stílusa, mozgása. A zsűri és a közönség kedvencévé vált Bencét hamarosan ismét élő adásban láthatjuk majd a televízióban. Kívánjuk, hogy a következő produkciójával is hasonló eredményt érjen el! Gratulálunk! A Bence által előadott tánc az alábbi linken tekinthető meg.

youTube... 2016. november 5.

Molnár Bence továbbjutott a
Fölszállott a páva élő műsorába

Molnár Bence (3.z) széki tempóval jutott tovább a kapuvári válogatóról a Fölszállott a páva 2016 élő műsorába. Az alábbi bemutatkozó videó a Balaton melletti nyári táborban készült. Reméljük, hogy az elkövetkezendő péntek estéken még sokszor láthatjuk viszont Bencét a televízióban. Eddigi teljesítményéhez gratulálunk, és további sok sikert kívánunk!

youTube... 2016. október 30.

2. helyezés a Biró Balázs megyei számítástechnikai emlékversenyen

Iskolánk 8.b osztályos tanulója, Haller Péter, szoros küzdelemben a 2. helyet szerezte meg az oladi iskolában megrendezett megyei informatika versenyen. Gratulálunk a szép eredményért Péternek és felkészítőjének is, Barity Milán tanár úrnak!

2016. október 29.

Halloween party - 2016

A Halloween ősi kelta hagyományokból kialakult ünnep, melyet elsősorban az angolszász országokban tartanak, bár mára már az egész világon elterjedt szokássá vált. Az elterjedt szokásnak köszönhetően az angol tagozatos tanulóink a mai napon részt vehettek egy számukra megrendezett Halloween party-n, melyet iskolánk angoltanárai szerveztek, hogy ezáltal még jobban megismertessék a gyerekekkel a Halloween-kultúrkör nevezetességeit.

Tovább... 2016. október 27.

Tanulói rajzok - október

A hatodikosok a természeti formák lerajzolása után dekorációs mintákat terveztek, tükrözve színes egyéniségüket, gazdag fantáziájukat. A nyolcadikosok pedig izgalmas, valószerűtlen tájat terveztek, és belevetették magukat a modern művészeti irányzatok lerajzolásába, pl. kubista embert; tájat rajzoltak.

Erdősné Tárczy Orsolya, rajztanár

Galéria... 2016. október 27.

56-os srácok

A Vasi Múzeumbarát Egylet által rendezett megyei történelmi versenyen iskolánk 4 fős csapata első helyezést ért el. Továbbá három különdíjat is nekik ítélt a szakmai zsűri. A csapat tagjai, az "56-os srácok": Haller Péter, Kovács Dávid, Gazdag Péter, Serman Péter (távolléte miatt a fotón nem szerepel), felkészítő tanár: Dobosné Csoknyai Cecília. Gratulálunk a kiváló eredményhez!

2016. október 26.

Iskolakóstoló 2016

A mai nap délelőttjén kis ovisok lepték el iskolánk tantermeit. Minden évben ilyenkor, az ősz közepén tartjuk első bemutatkozásunkat a leendő elsősök és szüleik számára. Mindenki találkozhatott a jövőre első osztályban tanítókkal, valamint nyelvi, informatikai, kézműves és sportfoglakozásokon vehetett részt. 11 órakor pedig, a meghirdetett rajzversenyünkön eredményesen szereplő gyerekek vehették át elismerésüket igazgatónőtől. A saját fotóinkon túl, Székely Anikó is megörökítette az eseményeket, melyek galériánkban szintén megtekinthetőek.

Galéria... 2016. október 22.

Közösségi tér átadása és "Süticsászár és angyalszárny" múzeumpedagógiai foglalkozás

A városi televízió is beszámolt az iskolánkban újonnan átadott közösségi térről, valamint az Iseumban tartott múzeumpedagógiai foglalkozáson az 5.d osztály tanulói szerepeltek a rövid hírek között.

Tovább... 2016. október 21.

Köszönet a Szülői Közösségnek a megújult auláért

Szívderítő eseményre került sor a Paragvári Utcai Általános Iskolában. Szülői összefogással, vállalati támogatásokkal közösségi teret avattak a „B” épület aulájában.

Tovább... 2016. október 20.

Európai Programozási Hét

Iskolánk idén is csatlakozott az Európai Programozási Héthez. A 7.b és 8.b osztály tanulói másfél órás előadáson vehettek részt a Németh Pál Kollégiumban. Az előadó, Prófusz György tanár úr a 3D-nyomtatás történetéről tartott izgalmas prezentációt, majd a diákok maguk is megismerkedhettek a 3D-s tervező szoftverekkel. A program végén a kollégium 3D-nyomtatóját élőben is kipróbálhattuk.

Barity Milán

Galéria... 2016. október 18.

Egy „katasztrofális” óra az udvaron

Nekünk, felnőtteknek jó okunk van aggódni értetek, hiszen mi tudjuk, hogy a tűz segítő jó barátunk, de csak addig, amíg hatalmunk van felette...

Tovább... 2016. október 17.

Iskolakóstoló

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt október 22-én, 10:00 órára!

Tovább... 2016. október 15.

Mesevár építése - 3.b

Mesevárat építettünk, réz ékszereket készítettünk! Így alkot a 3.b osztály.

Galéria... 2016. október 14.

Diákgyűlés

Szeptember 30-án tartottuk a Diák Parlamentet, ahol megbeszéltük a diákság problémáit. Problémáinkat megvitattuk és igazgató néni minden kérdésünkre válaszolt. Az éves programot elfogadtuk. Megválasztottuk a megyei képviselőt, Mátis Jankát és helyetteseit. Jól éreztük magunkat és örömteli, hogy minden kérdést meg tudtunk vitatni.

Mátis Janka és Böröcz Virág

2016. október 7.

"Zöld" könyvtári kézműves foglalkozáson járt az 1.c osztály

Környezetvédelemről és újrahasznosításról tanultunk egy rendhagyó könyvtári foglalkozás keretében a Berzsenyi Dániel Könyvtár Gyermekkönyvtárában. Kiselejtezett könyvek lapjaiból és más újrahasznosítható anyagokból alkothattunk.

Galéria... 2016. október 6.

Október 6-i ünnepi megemlékezés

A 6.e osztály által készített ünnepi műsor meghallgatása után, tanulóink mécsest gyújtottak és virágot helyeztek el az iskola folyosóin kialakított emlékhelyeken.

Ünnepi műsor (mp3)... 2016. október 6.

Diáksport nap délután is!

Köszönhetően a délutáni jó időnek és a tanító nénik lelkesedésének, délután sem maradt üresen az iskola udvara. Ildi néni és Rita néni vezetésével 16 csapat mérhette össze ügyességét futó- és sorversenyek során. A legügyesebb tanulók pedig boldogan mutatták okleveleiket szüleiknek, osztálytársaiknak, tanító nénijüknek. Reméljük, jövőre is hasonló lelkesedéssel és létszámmal egy remek délutánt fogunk együtt tölteni!

Szeleczkyné Grámán Éva

Galéria... 2016. október 3.

Sport, sport, sport

A mai napon iskolánk sportnapot tartott. A jó időnek köszönhetően minden sporttevékenységet a szabadban rendezhettünk, így a felső tagozatosok az iskola udvarán, míg az alsós osztályok a város különböző pontjain töltötték a délelőttöt. A nap egyik szenzációja kétségkívül a tanár-diák kidobó verseny volt, mely megmérettetésen végül a diákok nyertek. A 2.c osztály tanulói pedig egy igazi példaképpel, Halász Bencével (junior Európa-bajnok kalapácsvető) futották körbe a Csónakázó-tavat. És ha már sportról van szó, megemlítjük, hogy a városi atlétika versenyen is szép eredményeket értek el tanulóink. Helyezéseik az "Eredmények" menüpont alatt olvasható.

Galéria... 2016. szeptember 30.

Múzeumpedagógiai foglalkozáson járt a 3.z osztály

Az idei tanévben is lehetősége nyílik az alsó tagozatos tanulóknak ismeretterjesztő előadásokon, és alkotó tevékenységeken való részvételre a Savaria Múzeum szervezésében.

Tovább... 2016. szeptember 29.

Elsős és ötödikes rajzok

A tanulói alkotásokat bemutató képgalériánk újabb rajzokkal egészült ki. Az 1.z tanulóit a Kacor király című mese ihlette meg, míg az 5.z osztályosok "Samu"-rekonstrukciókat készítettek.

Galéria... 2016. szeptember 26.

Megkezdődtek a városi sportversenyek

A héten kezdetét vette a városi atlétika verseny, ahol két versenyszámban iskolánk tanulói is jeleskedtek. Tullner Áron (6.b) 600 m-es síkfutásban 1. helyezést szerzett, 1 perc 51 másodperces eredménnyel. Mesits Maxim (6.b) pedig távolugrásban érte el az 5. helyezést, 4 m 18 cm-es ugrásával. Gratulálunk!

2016. szeptember 23.

II. helyezés a városi versenyen

A Szent Márton jubileumi évben rendezett sport- és családi napon, az iskolánk tanulóival kiegészült csapat a 2. helyezést érte el. A polgármesteri elismerés után, a mai napon igazgatónő is gratulált a verseny helyezettjeinek.

Galéria... 2016. szeptember 19.

Alkotások

Épp, hogy elkezdődött a tanév, de diákjaink a rajzórákon máris megcsillogtatták kreativitásukat. A legkisebbek festettek, a harmadikosok pedig már textilt is alkalmaztak az emberi alakok elkészítésénél.

Galéria... 2016. szeptember 14.

Továbbtanulás

Pályaválasztási segédlet a 8. osztályos tanulóknak.

Tovább... 2016. szeptember 13.

Ave Savaria!

A XVII. Savaria Történelmi Karnevál jelmezes felvonulásához iskolánk is csatlakozott. A lemenő nap fényében indult a jelmezes menet, melyben mint Savaria diákjai köszöntöttük az érdeklődőket. Jövőre, a XVIII. karneválra várjuk a jelentkezőket iskolánk színeiben!

(Tüttő Márta)

2016. augusztus 28.

Tankönyvosztás, étkezési díj befizetése

Tankönyvosztás:
2016. augusztus 29.
07:30-10:00 óráig és 15:00-17:00 óráig.
A tankönyvosztás helye: B-épület, tornaterem. Megközelíthető -parkolással együtt- az iskola udvara felől, az akadálymentes bejáraton keresztül.

Étkezési díj befizetése:
2016. augusztus 29-30.
07:00-16:00 óráig az iskola gazdasági irodájában (B-épület, földszint).
Frissítve!
Az utalással fizetők részére a befizetendő összeg az alábbi linken tekinthető meg:
www.szombathelyigamesz.hu

Tovább... 2016. augusztus 17.

Nyári felújítások

Ezen a héten a mi iskolánkban végezték a nyári felújítási munkálatokat a Gamesz dolgozói.

Tovább... 2016. július 23.

3. évfolyam besorolása

A 2016/2017-es tanévben a 3. évfolyamba lépő tanulók osztályba sorolása.

Tovább... 2016. július 20.

Barta Hanna (7.b) két ezüstérmet nyert

Barta Hanna (7.b) két alkalommal állhatott a dobogó második fokára a New Taipei Cityben megrendezésre kerülő 50. Nemzetközi Diákjátékokon. Hanna 200 méteres és 100 méteres mellúszó számban érte el rendkívüli eredményeit, 2:40:94 és 1:14:75-ös idővel. Gratulálunk, további sok sikert kívánunk!

vaol.hu... 2016. július 14.

Nyári ügyeleti napok

08:00 órától - 12:00 óráig

2016. július 6.
2016. július 20.
2016. augusztus 3.
2016. augusztus 17.

2016. július 1.

Gólyanap az iskolában

Délelőtt, leendő első osztályos kisdiákjaink láttogatták meg az iskolát. A játékos foglalkozásokon megismerkedhettek egymással és a majdani tanító nénikkel, valamit ízelítőt kaptak az iskolás életből is.

Galéria... 2016. június 22.
Top