Dima karácsonyaIskolánk 46 tanulója, 4 kísérő pedagógussal (Földesi Jánosné, Dr. Molnárné Kalmár Katalin, Csutak Zoltánné, Tüttő Márta), jutalomként utazhatott el a Fővárosi Nagycirkuszba december 15-én. A kora reggeli gyülekező után elfoglaltuk a Kovácsbusz luxus autóbuszát, melyben csak úgy repült az idő Budapestig. A fővárosba érve Kata néni idegenvezetéséből tudhattunk meg érdekességeket a főbb nevezetességekről.


Galéria - A Fővárosi Nagycirkuszban jártunk

A 11 órakor kezdődő előadás előtt tízóraival vártak bennünket és még 29 másik csoportot is: bécsi perecet, habos kakaót, kürtöskalácsot és pattogatott kukoricát kóstolhattunk.


Galéria - A Fővárosi Nagycirkuszban jártunk

Elkezdődött, amire mindannyian izgatott vártunk a Dima karácsonya című műsor, melyben a különböző állatszámok mellett akrobata- és zsonglőrprodukcióval, valamint görgő-, rúd- és levegőszámokkal kápráztattak el bennünket. Egyik ámulatból a másikba estünk, számunkra gyorsan eltelt a szünet is és sajnos a műsor is.


Galéria - A Fővárosi Nagycirkuszban jártunk

Hazaindulásunk előtt úti csomagot kaptunk a visszaútra és még egy ajándékcsomagot is, melybe a kis manók édességet, kártyajátékot rejtettek el. A buszba szállás előtt természetesen nem maradhatott el a közös kép készítése a Hősök terén sem. A buszban beszélgetve, szundikálva és énekelve csak úgy repült az idő. Iskolánk elé jókedvűen, élményekkel gazdagodva tértünk vissza.

Mézes Máté 8.d osztályos tanulónk még egy rövid kis filmet is készített, melynek köszönhetően mi is átélhetjük egy kicsit a cirkusz varázslatát.
Cikk és fotó: Tüttő Márta


Top