Telefon: 06 20 503 6250    Email: info@paragvari.hu

6.z és Harry Potter

  • Szecsődi Tímea
  • 2023. június 15.

Mindenkiben ott van a kis varázsló és mindannyian izgatottan várjuk augusztusban a levelünket a Roxfortba. A 6.z úgy döntött, nem vár hiába, elhozzák maguk a varázslatos világot az iskolába. Több órán keresztül ismerkedtek meg a történettel, s egészítették ki egymás ismereteit egyéb érdekességekkel a könyvről, a filmekről vagy az éppen készülő sorozatról.

Maguk is gyűjtik a figurákat, így még cserélgetési lehetőségük is akadt, ráadásul korábban megszerzett relikviákat is mutattak egymásnak, mint gyűjtőalbumot vagy varázspálcát. Kikapcsolódásként a szereplők leírásának megismerése alatt a muglik és a varázslók világa között egyensúlyozva Harry Potter témájú társasjátékokat is játszottak.

A Teszlek Süveg alá ők is beültek, s legtöbben a Hugrabug és Mardekár házakba kerültek, így a varázslást Fanni professzor tanította meg varázspálcával. A lebegés, a fénygyújtás és az ajtónyitás megfelelő technikáját sajátította el az osztály az utolsó tanítási napon. Bátorságpróbaként pedig a Bogoly Berti féle mindenízű drazsét is megkóstolták.