Telefon: 06 20 503 6250    Email: info@paragvari.hu

Kalmár László Országos Matematikaverseny - 2021 (megyei forduló)

A verseny nevezési határideje lejárt, az április 23-án megrendezésre kerülő megyei forduló menetrendje, valamint a versennyel kapcsolatos tudnivalók az alábbi dokumentumban olvashatóak.

Tisztelt Igazgatónő!
Tisztelt Igazgató Úr!


Tisztelettel értesítjük, hogy a Paragvári Utcai Általános Iskola rendezi meg idén is a Kalmár László Országos Matematikaverseny megyei fordulóját.

Felhívás!

A megyei forduló módosított időpontja: 2021. április 23. A jelentkezési határidőt 2021. április 14-ig meghosszabbítottuk, továbbra is fogadjuk a nevezéseket!

A járványügyi helyzetre való tekintettel a Kalmár László Országos Matematikaverseny megyei fordulója idén sem tartható meg teljes mértékben a hagyományos módon. A versenydolgozatok elérhetőségét mind a 6 évfolyam számára az országos szervezőbizottság fogja biztosítani, melyet 2021. április 23-án lehet majd elérni a titnet.hu címen.

A versenyzők a dolgozataikat tanári felügyelettel megoldhatják a Paragvári Utcai Általános Iskola épületében, vagy saját iskolájukban, de egyéni nevezők esetén lehetőség van az otthoni részvételre is.

A versenyzőknek a dolgozataikat négyzethálós papíron kell megoldaniuk és kidolgozniuk.

Az elkészült dolgozatokat az adott helyszínen lévő felügyelőknek 2021. április 23-án 17:00 óráig kell beküldeniük (scannelt vagy lefotózott formában) a titkalmar@titkalmarlaszlomatematikaverseny.hu e-mail címre.

A dolgozatok megírásának időtartama 3-4. osztályokban: 60 perc
A dolgozatok megírásának időtartama 5-8. osztályokban: 90 perc

Helye:
Paragvári Utcai Általános Iskola
9700, Szombathely, Paragvári utca 2.

A verseny részvételi költsége: 1500 Ft/fő

Ezen összeget csak átutalással a

Szombathelyi Tankerületi Központ VA1201
9700, Szombathely, Kossuth Lajos utca 8.
Számlaszám: 10047004-00336925-00000000

bankszámlájára kérjük átutalni!

Kérjük feltüntetni az iskola nevét, valamint a közlemény rovatba kérjük, hogy az alábbi szöveg legyen!
(EZT FONTOS FELTÜNTETNI!)

"Paragvári Kalmár Verseny nevezési díja"

A versenyre név szerinti nevezést kérünk! Nevezni kizárólag csak iskolánk honlapján keresztül lehet! Ha bármilyen kérdésük merül fel, vagy tájékoztatást szeretnének kérni, akkor az alábbi elérhetőségek valamelyikén szíveskedjenek érdeklődni:

Némethné Számedli Szilvia

  E-mail: info@paragvari.hu
  Telefon: 06 20 503 6250


Nevezési határidő:
2021. április 14.


Ha egy versenyző betegség, vagy egyéb ok miatt nem tud a versenyen részt venni, a befizetett részvételi költséget nem tudjuk visszafizetni, de lehetőség van arra, hogy ugyanabból az évfolyamból más tanuló induljon a versenyen!

A versenyen azok a 3-8. osztályos tanulók vehetnek részt, akiket a szaktanár javasol, és akik a nevezési díjat befizették! A további értesítéseket elektronikus úton szeretnénk eljuttatni, ezért kérjük, hogy iskolájuk kapcsolattartó e-mail címét szíveskedjenek megadni!

Reméljük, hogy versenyünkkel is segítjük az Önök tehetséggondozó munkájának eredményességét!

Köszönjük a segítséget!


Tisztelettel:
Gergácz Gábor
intézményvezető