Telefon: 06 20 503 6250 - Email: info@paragvari.hu

Beiratkozás 2020

paragvari.hu

Az online ügyintézés hivatalos időszaka lezárult, de ha a beiratkozással kapcsolatban bármiben a segítségére lehetünk, szívesen állunk rendelkezésére az alábbi elérhetőségeink bármelyikén!

E-mail: beiratkozas2020@paragvari.hu
Telefon: +36 20 503 6250


Kedves Szülő!

Iskolánk kötelező felvételt biztosító iskola, emiatt hivatalos felvételi időszakunknak 2020. április 28. 0:00 órától - 2020. május 15. 23:59 óráig tartó időszakot határozták meg.

Beiratkozáshoz szükséges dokumentumok

Bármelyik lehetőséget is választja az alábbiak közül a következő dokumentumokra lesz szükség a beiratkozás során. Elektronikus ügyintézés esetén ezek feltöltése –fényképként, vagy scannelt változatban– is szükséges az adminisztráció végén:

A gyermek
- oktatási azonosítója (egyedi azonosító szám, melyet az óvodából tud elkérni)
- személyi igazolványa, ennek hiányában anyakönyvi kivonata
- lakcímkártyája
- TAJ kártyája

Amennyiben szükséges, akkor az egyedi felügyeleti jogot igazoló dokumentum.

A beiratkozás lehetséges formái

1. Személyes ügyintézés útján
Az ügyintézési rend kialakításáról –a kötelező járványügyi óvintézkedések betartása végett– úgy döntöttünk, hogy a szülőknek előzetes telefonos egyeztetést, időpontfoglalást követően van lehetőségük. Kérjük, számítson rá, hogy a személyes jelentkezéskor a gyermek mindkét szülőjének meg kell jelennie az űrlapok, adatlapok kitöltése, és aláírása miatt.

2. Elektronikus úton történő beiratkozás
Amennyiben ezt a –járványügyi szempontból biztonságosabb– lehetőséget választja, gyermeke beiratkozásával kapcsolatos adminisztratív feladatokat online végezheti.

Az online beiratkozás az alábbi fontos lépésekből áll:

1. Első lépésként az országos adminisztrációs rendszerben nem szereplő, de iskolánk számára fontos kérdésekkel kapcsolatban készítettünk Önnek egy online űrlapot. Kérjük, elsőként ennek a kérdőívnek a kitöltésével segítse iskolánk adminisztrációs feladatait.2. Második lépésként az E-KRÉTA hivatalos beiratkozási felületét kell megnyitni. Az oldal használata regisztrációhoz kötött, mely után a "Beiratkozás általános iskolába – BÁI" menüpont segítségével tud hivatalosan jelentkezni iskolánkba. Az oldal működésével kapcsolatban az eKréta Informatikai Zrt. két videót is készített, melyeket az alábbi hivatkozások segítségével érhet el:

eÜgyintézés - BÁI - Beiratkozás általános iskolába:
https://www.youtube.com/watch?v=ndGfOC-YZj4
https://www.youtube.com/watch?v=N4uXSDBvj8M

Egyéb segítségek, információk az eKréta Informatikai Zrt. Tudásbázis oldalán érhetőek el:
https://tudasbazis.ekreta.hu/3. A Szombathelyi Közművelődési GAMESZ –mely az étkeztetést biztosítja– kérésének megfelelően kell kitölteniük és a tájékoztatóban található címre elküldeniük az alábbi nyomtatványt:4. Amennyiben az online adatrögzítéssel kapcsolatban kérdésünk, kérésünk merülne fel, felvesszük Önnel a kapcsolatot. Ennek segítéseként kérjük, hogy az eÜgyintézés felületen mindenképpen töltse ki a szülői elérhetőségeket tartalmazó mezőket!

5. A beiratkozás utolsó lépéseként a felületekről előállított nyomtatványokat aláírva kell eljuttatnia részünkre. Ezt a 2020/2021-es tanév első napján, illetve a járványügyi helyzethez igazodóan megszervezett szülői értekezletünkön kell leadnia iskolánkban.

Köszönjük, ha megtiszteli iskolánkat bizalmával, és gyermeke általános iskolájaként a Paragvári Utcai Általános Iskolát választja. Bízunk benne, hogy zökkenőmentesen és sikeresen tudja gyermekét beíratni a 2020/2021-es tanév első évfolyamára!

Amennyiben a beiratkozási folyamat bármely elemével kapcsolatban kérdése merülne fel, kérjük a beiratkozas2020@paragvari.hu e-mail elérhetőségen, vagy a +36 20 503 6250 telefonszámon forduljon hozzánk bizalommal.

Tisztelettel:

a Paragvári Utcai Általános Iskola vezetősége

Elérhetőségeink:

Paragvári Utcai Általános Iskola
9700, Szombathely, Paragvári u. 2.
OM-kód: 036614

Titkárság: 06 20 503 6250
Étkeztetés: 06 20 503 6414

Nárai: 06 30 313 9678

Internet:

Email: info@paragvari.hu
Honlap: www.paragvari.hu