Virtuális foglalkozások a

Paragváriban

Kedves iskolába készülő Nagycsoportosok!

Sok szeretettel köszöntünk Benneteket szüleitekkel együtt iskolánk honlapján, ahol megismerkedhettek a 2021/2022-es tanév leendő első osztályos tanító nénijeivel, valamint szüleitek fontos tudnivalókat hallgathatnak meg az iskola intézményvezetőjétől.

A foglalkozások megtekintése után is ajánljuk figyelmetekbe folyamatosan frissülő internetes felületünket, hisz fontos tudnivalókat fogunk tájékoztatásul adni az április 15-én és 16-án esedékes beiratkozással kapcsolatban.

Intézményvezetői köszöntő, tájékoztató

Gergácz Gábor, a Paragvári Utcai Általános Iskola intézményvezetőjének köszöntője, valamint tájékoztatója a 2021/2022-es tanév beiskoláztatásával kapcsolatban.

Megtekintés...

Szeleczkyné Grámán Éva - 1.a

Éva néni a 2.z osztályosokkal egy kis versmondással és mozgásos feladatokkal egybekötött drámapedagógiai foglalkozásra hív benneteket. Ha kedvetek tartja, ti is együtt csinálhatjátok a feladatokat a nagyobbakkal.

Megtekintés...

Kiss Martina - 1.b

Martina néni elkalauzol benneteket a számok és a szavak világába. Tartsatok vele, és próbáljátok megoldani ti is a feladatokat! Biztosak vagyunk benne, hogy mindannyian olyan ügyesek lesztek, mint a másodikosok.

Megtekintés...

Simonné Geröly Mária - 1.c

Marika néni és az osztálya játékos számolásra, versmondásra, mondókázásra vár titeket. Ha vele tartatok, gyűtsetek magatok köré pár apróbb játékot, és indulhat a számolás!

Megtekintés...

Marton Melinda - 1.n

A Paragvári Utcai Általános Iskola Náraiban lévő telephelyén Melinda néni fogja tanítani a leendő első osztályosokat. A videó elején egy kis tájékoztatót hallhattok az iskoláról, majd betekintést nyerhettek abba, hogy milyen szép környezetben és családias hangulatban töltik mindennapjaikat a gyerekek az iskolában.

Megtekintés...

Siposné Gerencsér Ildikó - 1.z

Ildi nénivel és a 4.z osztállyal közmondásokat, szólásokat párosíthattok rajzokkal, valamint a gyerekek által előadott bábjátékokból találhatjátok ki, melyik meséről is van szó.

Megtekintés...

Zenei osztályokban tartott foglalkozások

Kézműves foglalkozás az 1.z osztállyal

Gyertek, és készítsetek velünk együtt ehető alakzatokat és épületeket! Az építkezéshez nem kell más, csupán gumicukor és fogvájó, így otthon ti is kedvetekre kézműveskedhettek.

Megtekintés...

Zenei foglalkozás a 3.z osztállyal

Kövessétek a ritmust a 3.z osztályosokkal, és csináljátok ti is ütemre az általuk ritmizált dalokat! A foglalkozás megtekintése után keressetek hasonló dallamokat az interneten, és önállóan is játszhattok otthon az ütemet követve.

Megtekintés...

Zenei foglalkozás a 6.z osztállyal

Ének-zene órákon a komolyzene és a népzene mellett időnként helyet kapnak a populáris dallamok is. Most a 6.z osztály előadásában egy kis részletet hallhattok és láthattok a Queen együttes We Will Rock You című számából.

Megtekintés...

Hangszeres bemutató

Két 5.z osztályos tanulónk hangszeres előadását láthatjátok, akik furulyán adnak elő egy kis művet, ízelítőt adván a zeneisek mindennapjaiból.

Megtekintés...

Beiratkozás 2021. április 15-én és 16-án.