Telefon: 06 20 503 6250    Email: info@paragvari.hu

Kalmár László Országos Matematikaverseny - 2020 (megyei forduló)

Tisztelt Igazgatónő!
Tisztelt Igazgató Úr!


Felhívás!

A járványügyi helyzetre való tekintettel a Kalmár László Országos Matematikaverseny megyei fordulója online-módon kerül megrendezésre. A verseny internetes felületét és a dolgozatok elérhetőségét az országos szervezőbizottság fogja biztosítani, melyet szeptember 25-én 14:00 órától - 18:00 óráig lehet majd elérni. Kérjük, a további fontos tudnivalókkal kapcsolatban szíveskedjenek meglátogatni a szervezőbizottság hivatalos honlapját, melynek címe: TIT Kalmár László Matematikaverseny

A versenyre való nevezés szeptember 10-én lezárult!
(Korábbi felhívásunk lejjebb olvasható.)


Tisztelettel értesítjük, hogy a Paragvári Utcai Általános Iskola rendezi meg idén is a Kalmár László Országos Matematikaverseny megyei fordulóját, melynek időpontja:

A verseny megyei fordulójának új időpontja:
2020. szeptember 25. (péntek) 16:00 óra

Az országos döntő új időpontja:
2020. november 6-7. (péntek-szombat)

Bízunk benne, hogy a jelenlegi járványügyi helyzet mérséklődik, és lehetőségünk lesz teljes biztonságban megrendezni a verseny megyei döntőjét a fent tervezett időpontban!

Fontos tudnivaló, hogy az elkövetkezendő tanévben évfolyamot váltó diákok nem a felsőbb korosztálynak megfelelő versenydolgozatot írják majd meg, hanem azt, amelyre eredetileg nevezve lettek! (Azaz, pl. egy 4. osztályba lépő tanuló az ősz folyamán megrendezésre kerülő versenyen a 3. osztályosoknak szánt feladatlapot fogja megírni.)

Új tanulók benevezésére is lehetőség van 2020. szeptember 10-ig, de kérjük, a fent leírt szempontokat szíveskedjenek figyelembe venni a regisztrációkor!

Időtartama 3-4. osztályokban: 60 perc
Időtartama 5-8. osztályokban: 90 perc

Helye:
Paragvári Utcai Általános Iskola
9700, Szombathely, Paragvári utca 2.

A verseny részvételi költsége: 1200 Ft/fő

Ezen összeget csak átutalással a

Szombathelyi Tankerületi Központ VA1201
9700, Szombathely, Kossuth Lajos utca 8.
Számlaszám: 10047004-00336925-00000000

bankszámlájára kérjük átutalni!

Kérjük feltüntetni az iskola nevét, valamint a közlemény rovatba kérjük, hogy az alábbi szöveg legyen!
(EZT FONTOS FELTÜNTETNI!)

"Paragvári Kalmár Verseny nevezési díja"

A versenyre név szerinti nevezést kérünk! Nevezni kizárólag csak iskolánk honlapján keresztül lehet! Ha bármilyen kérdésük merül fel, vagy tájékoztatást szeretnének kérni, akkor az alábbi elérhetőségek valamelyikén szíveskedjenek érdeklődni:

Némethné Számedli Szilvia

  E-mail: info@paragvari.hu
  Telefon: 06 20 503 6250


Nevezési határidő:
2020. szeptember 10.


Ha egy versenyző betegség, vagy egyéb ok miatt nem tud a versenyen részt venni, a befizetett részvételi költséget nem tudjuk visszafizetni, de lehetőség van arra, hogy ugyanabból az évfolyamból más tanuló induljon a versenyen!


A versenyen azok a 3-8. osztályos tanulók vehetnek részt, akiket a szaktanár javasol, és akik a nevezési díjat befizették! A további értesítéseket elektronikus úton szeretnénk eljuttatni, ezért kérjük, hogy iskolájuk kapcsolattartó e-mail címét szíveskedjenek megadni!


Reméljük, hogy versenyünkkel is segítjük az Önök tehetséggondozó munkájának eredményességét!


Köszönjük a segítséget!


Tisztelettel:
Gergácz Gábor
intézményvezető