Elektronikus naplóA digitális naplóba való belépéshez kattintson az alábbi logóra!Kérdések és válaszok


K: Megváltoztathatom-e a felhasználói nevemet?
V: Nem. A felhasználói neveket a rendszer automatikusan generája a vezeték- ill. keresztnév párosból.


K: Megváltoztathatom-e a jelszavamat?
V: Igen. A jelszó módosításának folyamatához segítségül megtekintheti az alábbi "Jelszó megváltoztatása" című oktatóvideót!K: Hol tudom megadni, ill. megváltoztatni a kapcsolattartáshoz szükséges e-mail címemet?
V: Az e-mail cím megadásának vagy megváltoztatásának folyamatához segítségül megtekintheti az alábbi "E-mail cím regisztrálása" című oktatóvideót!K: Megváltoztathatom-e az alapadatokat?
V: Nem. Amennyiben a rögzített adatok valamelyikében hibát vél felfedezni vagy azokban változás történt, kérjük, hogy észrevételét vagy módosítási igényét a diginaplo@paragvari.hu e-mail címen szíveskedjen jelezni!


K: Mások is láthatják az adataimat (lakcím, telefonszám stb...)?
V: Nem.


K: Mit kell tennem, ha jelszavamat elfelejtem vagy elvesztem?
V: Az új jelszó -biztonsági okokból- csak személyesen vehető át az iskola titkárságán. Ebben az esetben kérjük, írjon egy levelet a következő tartalommal a diginaplo@paragvari.hu e-mail címre: -szülő neve; gyermek neve és osztálya
Miután levelét megkaptuk, generálunk Önnek egy új jelszót, amit az iskola titkárságára leadunk. Ezután értesítést küldünk, hogy az új jelszó bármikor átvehető.

 


Ha az elektronikus naplóval kapcsolatban más kérdésük is felmerül, kérjük, írjanak az alábbi e-mail címre: diginaplo@paragvari.huTop