Áprilisi sporteseményekA tavasz beköszöntével megkezdődtek az általános iskolások számára rendezett versenyek, melyeken számos sportágban iskolánk tanulói is szép eredményeket értek el kézilabdában, atlétikában és futballban is. 2016. április 12-én az Arena Savariaban a II. korcsoportos kézilabda lánycsapatunk megnyerte a 4-es csoportot, így simán jutott a megyei döntőbe. Paragvári-Váci (20-1), Paragvári-Zrínyi (12-7), Paragvári-Derkovits (13-8). A csapat tagjai: Péterfy Fanni, Wutschi Verona, Krilov Zita, Tóth Emma, Baranyai Rebeka, Tőke Liliána, Győre Fanni, Huszár Dorina.


A Labdarúgó Diákolimpián az I. és II. korcsoportos csapataink mellett a III. korcsoportba tartozó fiaink is kiharcolták a megyei döntőbe való továbbjutást, melyet majd Répcelakon rendeznek meg. A csoportmérkőzéseken a következő eredmények születtek: Olad-Paragvári (1-6), Paragvári-Derkovits (1-4), Bolyai-Paragvári (0-2), Paragvári-Bercsényi (1-1). A csapat tagjai: Dobos Dávid, Baranyai Mátyás, Polányi Csanád, Horváth Kristóf, Koltai Olivér, Tóth Barnabás, Vigh Patrik, Bodai Bence, Markó Máté, Kovács Gábor, Horváth Krisztián, Szőke Ármin, Forgács Kevin, Gőcze Barnabás.


A III. korcsoportos atlétika versenyen Katzler Ábel tanár úr diákjai két versenyszámban is szerepeltek. Mindhárom általa indított tanuló 60 m-es síkfutásban, és távolugrásban indult. Síkfutásban Paul Barna és Paul Gergő a középmezőnyben végzett, míg Budai József a dobogó 3. fokára léphetett 8,6 mp-es teljesítményével. Távolugrásban mindhárom fiú egyéni csúcsot döntött, de ezen felül Budai József még a 2. helyet is megszerezte, csupán 4 cm különbséggel az 1. helyezettől. Budai József: 486 cm, Paul Barna: 408 cm, Paul Gergő: 400 cm. Gratulálunk az eredményekhez!


A versenyeken készült képek itt tekinthetők meg.
Fotó: Katzler Ábel


Top